Beste reistijd Engeland

Beste reistijd Engeland

Beste reistijd Engeland, leuke tips voor het boeken van een mooie reis!
Beste reistijd EngelandHoewel Londen rond kerst nog altijd een ware attractie is voor velen, is de beste reistijd voor Engeland nog altijd de zomer. Engeland in de zomer is aardbeien met slagroom tijdens Wimbledon. Tennis en aardbeien zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarnaast staat het land bekend om zijn prachtige landschap en magnifieke tuinen. Om die in hun volle pracht te zien, is de beste reistijd voor Engeland natuurlijk de zomer! Vanuit Nederland is Engeland zeer eenvoudig te bereiken. Waarom zou je niet voor een lang weekeind of een weekje de overtocht wagen? Bekijk hieronder meer informatie over de beste reistijden voor Engeland, tevens heb je de mogelijkheid om een mooie reis naar Engeland te boeken. (Beste reistijd Engeland tip)

Bekijk hier de beste reistijd voor Engeland en vakanties ->

Voor algemene reisinformatie en tips: Rondreis.net.

Waar ligt Engeland?

Beste reistijd Engeland, enkele tips:

Wat valt er zoal in Engeland te zien?

  • Geïnspireerd door de televisieserie Downton Abbey? Misschien moet je eens een paar van die prachtige landhuizen van dichtbij bekijken. Engeland is talloze kastelen en landhuizen rijk. Vooral in de graafschappen Kent en East Sussex zijn er veel. Deze kastelen en landhuizen liggen bijna altijd in een groene omgeving. Juist daarom is de beste reistijd voor Engeland de zomer! (Beste reistijd Engeland tip)
  • Beste reistijd EngelandJaarlijks horen wij in Nederland de uitslag van The Boat Race. Deze fameuze roeiwedstrijd tussen de teams van de universiteiten van Oxford en Cambridge wordt al sinds 1829 gehouden. Natuurlijk is het leuk de historie en de sfeer rond dit evenement mee te maken. De wedstrijd vindt plaats op de Theems, je hoeft er dus niet ver voor te reizen. (Beste reistijd Engeland informatie)
  • Iedereen die interesse in de geschiedenis van Engeland heeft, moet ooit een bezoek brengen aan het middeleeuwse Canterbury. Vanaf Folkstone en Dover is het maar een half uurtje rijden. De befaamde kathedraal van deze stad stamt uit de 16e eeuw en is uniek in zijn soort. Vergeet geen boottochtje over de rivier te maken, want ook dat is typisch Engels.
  • Tot slot heeft Engeland een paar prachtige steden die zich bij uitstek lenen voor een lang weekeind: Londen, Liverpool en natuurlijk Brighton! Hoewel de beste reistijd voor Engeland de zomer is, kun je altijd een regenbui verwachten. Maar ach, daar zijn de pubs dan weer voor uitgevonden. (Beste reistijd Engeland informatie)


Bekijk hier de Engeland vakanties en de beste reistijd voor Engeland ->

Wanneer je een mooie rondreis door Engeland en Schotland wilt maken dan kan je eens een kijkje nemen op www.SchotlandRondreis.nl.

Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Engeland.

 

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *