Beste reistijd Havana

Beste reistijd Havana

Beste reistijd Havana, tips voor het maken van een mooie reis!

Beste reistijd HavanaHavana: een stad in Cuba die doet dromen. Wil je ze gaan bezoeken, dan kies je toch zeker het beste seizoen uit? Je wil vooral op ontdekking gaan en niet gehinderd worden door weersomstandigheden. We geven je alvast een aantal tips over de beste reistijd voor Havana. Hieronder lees je nog meer informatie over de beste reistijd Havana en heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken naar Havana. (Beste reistijd Havana tip)

Bekijk hier de beste reistijd voor Havana en vakanties ->

Waar ligt Havana?

Beste reistijd Havana, info:

Beste reistijd HavanaNovember tot april is de meest geschikte periode om in Havana te verblijven. Binnen deze periode is november het droogst, warm en het is niet druk qua toerisme. Lukt het niet in november, dan kan vanaf december ook nog. Het wordt dan iets drukker, maar de temperaturen zijn perfect, namelijk 25 tot 29°. (Beste reistijd Havana info)

Havana is een bruisende stad. Warmte wordt al gauw als drukkend ervaren. Gelukkig is er de prachtige Malecon, de boulevard aan de zee, waar het aangenaam flaneren is. De Cubanen komen er zelf om wat verfrissing te zoeken. Er is altijd leven en altijd wat te beleven.
Havana kent zoveel bezienswaardigheden die zich niets lijken aan te trekken van de seizoenen (Beste reistijd Havana informatie). Je kan er gerust gaan schuilen:

  • Museum van de revolutie
  • Nationaal Museum van Schone Kunsten
  • Castillo de la Real Fuerza
  • Castillo del Morro
  • Catedral de San Cristobal de la Habana
  • Het Capitool (een copy van het Capitool in Washington)
  • De Opera: heel leuk en verrassend

Moest je toevallig je verblijf niet tussen november en april kunnen plannen, dan moet je er maar een buitje bijnemen om al dat fraais te kunnen gaan bekijken. In het regenseizoen kan je dagelijks regen verwachten. Maar wees gerust: de buien in Havana zijn hevig maar altijd van korte duur.
Heb je nog wat zonnige dagen over, dan kan je de Hemingway route lopen: je komt langs leuke plekjes waar deze schrijver en journalist heeft verbleven.
En natuurlijk mag je ‘s avonds de salsa-bars niet overslaan.

Bekijk hier de vakantie Havana en de beste reistijden ->

Geniet van deze prachtige stad nu het nog kan! Ze komt meer en meer onder westerse invloeden en verliest langzaam haar eigenheid! Voor meer informatie over het maken van een rondreis door Cuba: www.rondreiscuba.eu.

Meer informatie en andere reistijden voor landen:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *