Beste reistijd Hawaii

Beste reistijd Hawaii

Beste reistijd Hawaii, wat is de beste reistijd voor Hawaii? De beste reistijd Hawaii: welke maanden (beste reistijd Hawaii tips en informatie)?
Beste reistijd HawaiiU wenst een zonvakantie te boeken in Hawaii en u zoekt de beste reistijd Hawaii? Hawaii heeft onvoorspelbare klimaatveranderingen met een constante temperatuur variërend tussen de 25 en 31. De beste reistijd Hawaii is zowel het voor als het najaar. Zelfs de andere maanden is geen probleem om af te reizen naar Hawaii. Hieronder leest u meer informatie over de beste reistijd van Hawaii, meer tips en leuke weetjes voor het boeken van een mooie vakantie naar Hawaii.

Bekijk hier de beste reistijd voor Hawaii en Hawaii vakanties ->

Waar ligt Hawaii op de kaart?

Beste reistijd Hawaii, enkele informatie:

  • Situering van Hawaii
Hawaii is een eilandengroep bestaande uit 137 atollen en eilanden. Deze eilandengroep behoort tot de Verenigde Staten en ligt in de Grote Oceaan. Aangezien Hawaii een tropisch klimaat heeft is de temperatuur vrijwel altijd het hele jaar door tussen de 24 en 31 graden celcius. Over het algemeen is de weersverwachting redelijk onvoorspelbaar door het zeeklimaat. Hawaii heeft zowel prachtige, idyllische stranden als mooie vulkanische landschappen waar u zelfs de lava in de zee kan zien lopen. Bekijk hier meer informatie over de beste reistijd voor Hawaii. (Beste reistijd Hawaii info)
  • Het klimaatoverzicht Hawaii
Beste reistijd HawaiiHawaii heeft een tropisch klimaat met constante temperaturen rondom de 25 graden. Aangezien Hawaii ook een berglandschap heeft kan het in de bergen snel afkoelen. Op de hoogste bergtoppen kan het zelfs sneeuwen in de wintermaanden. De temperatuur en de vochtigheid worden bepaald door de passaatwind uit het oosten. De passaatwind is een constante zeewind die ervoor zorgt dat de temperaturen niet hoger dan 32 graden worden. In Hawaï onderscheidt men twee seizoenen namelijk het zomerseizoen van mei tot oktober en het winterseizoen van november tot april. De beste reistijd Hawaii is april (Beste reistijd Hawaii info), mei of oktober,november als men niet de warmste of koudste dagen wenst mee te maken. In de wintermaanden kan er veel neerslag vallen en zijn er vele hogere golven wat dan weer de beste reistijd betekend voor surfers. Van januari tot maart bestaat er ook de kans op cyclonen of ook tropische stormen genoemd. Bij boeking van uw reis is het best nog even te informeren naar de beste reistijd Hawaii. (Beste reistijd Hawaii info)
Voor meer informatie over vakanties en beste reistijden Hawaii: http://vakantie-hawaii.nl/ ook kan je meer informatie over Hawaii vakanties inwinnen via: www.vakantiehawaii.net.


Bekijk hier de Hawaii vakantie en de beste reistijd voor Hawaii ->

Meer informatie en reistijden voor andere landen vindt u hieronder terug:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *