Beste reistijd Kreta

Beste reistijd Kreta

Beste reistijd Kreta, tips voor het boeken van een vakantie of reis.
Beste reistijd KretaVan plan om naar Kreta te gaan voor een rondreis, een vakantie, familie of voor een andere gelegenheid? Dan bent u wellicht op zoek naar de beste reistijd om naar Kreta te gaan. Op deze pagina komt u meer te weten over Kreta, de beste reistijd van Kreta (beste reistijd Kreta), kunt u de kaart van Kreta terugvinden (google maps) en heeft u de mogelijkheid om een vakantie of rondreis te boeken bij een reisorganisatie.

Meer over Kreta

  • Kreta is een van de grootste eilanden in de Middellandse Zee en vormt tevens een van de belangrijkste bestemmingen voor Noord-Europese toeristen. Het is het meest zuidelijk gelegen Griekse eiland en heeft een warm, door de zee getemperd, klimaat. De meeste toeristen bezoeken Kreta in de zomer, om te genieten van de hoge temperaturen, de typische, mediterrane omgeving, en de lange uren aan het strand. (Beste reistijd Kreta informatie)
  • Juli en augustus zijn daarmee de drukste maanden op het eiland, wanneer grote groepen toeristen, variërend van families met kinderen tot jonge feestvierders, het eiland met een bezoekje vereren. Toch is Kreta ook buiten het hoogseizoen een fantastische vakantiebestemming, en is het misschien zelfs beter om de drukte van deze periode te vermijden. Hieronder lees je meer informatie over het klimaat en de beste reistijd Kreta. (Beste reistijd Kreta informatie)

Bekijk hier de beste reistijd voor Kreta en vakanties ->

Waar ligt Kreta?

Beste reistijd Kreta:

Warm en Gezellig Kreta
Beste reistijd Kreta• Voor de gemiddelde toerist blijft het hoogseizoen in Kreta de beste reistijd. Het is gezellig, veel mede-toeristen, en het weer is er op zijn best. Hoewel, ook in april, mei, juni en september is het goed vertoeven op dit prachtige eiland. Temperaturen hangen in april en mei doorgaans tussen de 21 en 24 graden, in juni is het gemiddeld zo’n 28 graden, en zelfs in september, wanneer in Nederland de herfst al heeft toegeslagen, is het in Kreta nog een aangename 26 graden. (Beste reistijd Kreta informatie)
• Wie een reis boekt buiten het hoogseizoen kan dus profiteren van iets lagere temperaturen (waarbij je niet direct een halve tube zonnebrand op hoeft te smeren), die alsnog een heerlijke strandvakantie kunnen faciliteren. Bovendien zijn de prijzen voor appartementen, hotels en overige accommodatie aanzienlijk lager dan in het hoogseizoen. (Beste reistijd Kreta informatie)
• Bent u een liefhebber van lange wandelingen, en wilt u de magnifieke bergen van Kreta verkennen, alsook de bekende Samara kloof, dan is mei, juni of september zeker de beste reistijd naar Kreta. In deze periode stroomt het water nog heerlijk koel naar beneden, is de drukte gering, en kunt u onbekommerd genieten van deze indrukwekkende wandeltocht. (Beste reistijd Kreta informatie)

Bekijk hier de vakantie Kreta en de beste reistijden ->

Meer informatie en reistijden voor andere landen:

 

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *