Beste reistijd Portugal

Beste reistijd Portugal

Reizen naar Portugal, tips voor het maken van een reis naar Portugal.

Beste reistijd PortugalJe kan op twee manieren in Portugal komen. Je kan met de auto gaan of het vliegtuig nemen. Als je met de auto gaat moet rekening houden met een langere reistijd. Het voordeel van reizen met de auto is dat je de mooie plekjes in Europa kunt zien. Waarom is het reizen naar Portugal zo lekker? Geeft het ontspanning of is het weer daar juist lekker aangenaam? Van Portugal moet je echt houden als toerist. Sommige mensen vinden Portugezen stugge mensen en andere gaan met plezier naar Portugal. Kortom wat is er zo fijn aan Portugal? Lees dat hieronder allemaal, tevens heb je de mogelijkheid om een mooie vakantie naar Portugal te boeken. (Beste reistijd Portugal informatie)

Bekijk hier de beste reistijd van Portugal en Portugal vakanties ->

Waar ligt Portugal?

Beste reistijd Portugal, tips en info:

  • Portugal is echt geschikt als land waar je een luie strandvakantie kunt houden. Je kan ook heerlijk wandelen is Portugal. Lekker door de bergen, heuvels en dalen. Portugal heeft bruisende Beste reistijd Portugalsteden en kleurrijke markten waar je heerlijk kunt vertoeven. Ga je naar een markt dan kom je helemaal tot rust. Dit omdat de sfeer op de markt prima is. Je kan heerlijk babbelen met de lokale bevolking over streekproducten zoals bijvoorbeeld tapas en olijfolie. (Beste reistijd Portugal informatie)
  • In Portugal is het geen keuken van vlees. De keuken is fijn en geraffineerd. Er is volop vlees en schaaldieren. De olijfolie en knoflook mag ook niet ontbreken uit de keuken. Portugezen houden van zoete dingen. Er is veel wijn en honing te vinden in de keuken. (Beste reistijd Portugal informatie)
  • Een Portugees gaat ‘s middags uitrusten. Dit noemen ze een siesta. Dan nemen ze een pauze en wordt er uitgebreid gegeten. De pauze duurt minder lang als in Spanje. Dit komt omdat het koeler is in Portugal vanwege de wind die van de zee komt aanwaaien. (Beste reistijd Portugal informatie)

Reisinformatie Portugal:

Zoals ik net omschreef is het in Portugal koeler dan in Spanje. Het klimaat is daar ook anders. Portugal krijgt te maken met een koel zeebriesje van de Atlantische Oceaan. Het westen van het land heeft een zeeklimaat. Hoe verder je in Portugal komt veranderd het klimaat geleidelijk in een Middellandse Zee klimaat. (Beste reistijd Portugal informatie) Het is verstandig om een auto te boeken in Portugal dan kun je veel van het land zien.

Ik wens jullie een prettige reis naar Portugal.

Bekijk hier de vakantie Portugal en de beste reistijden voor Portugal ->

Lees hieronder meer informatie en alles over de beste reistijden voor andere landen:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *